Новини

 

Розпорядження про посилення заходів щодо запобігання захворюванням, викликаним коронавірусом COVID-19

08.10.2020

У зв’язку зі зростанням захворюваності на коронавірусну інфекцію, з метою запобігання захворюванням у колективі Університету, керуючись ч.3 статті 2 Закону України «Про вищу освіту», Постановою Головного державного санітарного лікаря №50 від 22.08.2020 «Протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», попередніми наказами та розпорядженнями по Університету.

ЗОБО’ЯЗУЮ:

  1. Деканам факультетів, директорам інститутів, коледжів, ліцею з 8.10.2020 р. до 23.10.2020 р. перевести навчання з аудиторних форм на використання технологій дистанційного навчання. Проректору з науково-педагогічної роботи В.А. Бугрову забезпечити постійний моніторинг за дотриманням вимог якості вищої освіти.
  2. Проректору з наукової роботи О.І. Жилінській забезпечити контроль за проведенням засідань спеціалізованих вчених рад відповідно до чинного законодавства з дотриманням заходів санітарно-епідемічної безпеки.
  3. Проректору з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) П.О. Беху, завідувачу Підготовчого відділення Г.О. Усатенко, в.о. директора Студентського містечка Ю.О. Батанову, деканам факультетів, директорам інститутів, коледжів, керівникам інших структурних підрозділів організувати щоденний моніторинг прибуття та наявності іноземних студентів, аспірантів, викладачів і науковців.
  4. В.о. директора Студентського містечка Ю.О. Батанову посилити пропускний режим у гуртожитках Університету, проведення санітарно-гігієнічних заходів та моніторинг стану здоров’я мешканців.
  5. Проректору з науково-педагогічної роботи (перспективний розвиток) О.Д. Рожку посилити щоденну санітарну обробку приміщень та території Університету.
  6. Директору Університетської клініки В.А. Черняку посилити постійний медичний нагляд за станом здоров’я співробітників Університету та осіб, що навчаються.
  7. Відділу охорони та безпеки Університету (С.П. Пазюку) посилити контроль за дотриманням пропускного режиму до корпусів та на території Університету.
  8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Підстава: згода Первинної профспілкової організації та Студентського парламенту Університету.

 

Ректор Л.В. ГУБЕРСЬКИЙ

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024