Новини

 

Щодо наукового ступеня Торніке Ріжвадзе

08.03.2022

Торніке Ріжвадзе, Голова Уряду Республіки Аджарія, який публічно підтримує злочинні дії РФ, не отримував наукового ступеня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка! Інформація про те, що ця людина має ступінь доктора філософії (зазначено в його офіційних біографічних довідках у Вікіпедії та на урядовому сайті Республіки Аджарія), не відповідає дійсності.

 

 

Офіційне повідомлення

Даним повідомленням інформуємо про неточності в біографічних даних осіб. Зокрема, Торніке Ріжвадзе (Tornike Rijvadze), 1989 року народження, Голова Уряду Республіки Аджарія, не отримував наукового ступеня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. У 2015 році він вступив до аспірантури до Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а у 2017 році був відрахований за власним бажанням у зв’язку з сімейними обставинами. Таким чином, даний період навчання не завершився здобуттям наукового ступеня та кваліфікації, оскільки  навчання було перервано.

Ми щиро шкодуємо, що він як наш аспірант так і не полюбив Україну.

 

 

Official announcement

With this message we inform you about inaccuracies in the biographical information of persons. In particular, Tornike Rijvadze, was born in 1989, Chairman of Government of the Republic of Adjara, did not receive a degree from Taras Shevchenko National University of Kyiv. In 2015, he entered postgraduate program at the Institute of International Relations of the Taras Shevchenko National University of Kyiv, and in 2017 he was expelled of his own volition due to family circumstances. Thus, this period of study did not end with the acquisition of a scientific degree and qualification, as the study was interrupted.

 We are very sorry he as our former student did not fall in love with Ukraine.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024