Новини

 

Навчальний рік – у навчальних корпусах Університету!

26.08.2021

Щодо проведення навчальних занять у першому семестрі 2021/2022 навчального року.

 

Із 17 червня 2021 року встановлено «зелений» рівень епідемічної безпеки на всій території України. Єдиними обмеженнями для цього рівня безпеки є обов’язкове використання здобувачами освіти, викладачами, іншими працівниками та відвідувачами засобів індивідуального захисту (респіраторів або захисних масок).

Таким чином, з 1 вересня 2021 року навчальні заняття нового 2021/2022 н.р. для здобувачів усіх освітніх ступенів за всіма курсами відбуваються у навчальних корпусах Університету. До оголошення (керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної із поширенням на території України СОVID-19) у місті Києві «жовтого» чи «помаранчевого» рівня епідемічної безпеки правових підстав для проведення навчальних занять у онлайн-режимі немає.

У виключних випадках, за мотивованим поданням факультету / Інституту / коледжу, ректором (проректором із науково-педагогічної роботи), може бути погоджено проведення окремих навчальних занять із використанням технологій дистанційного навчання.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024