Новини

 

Вакцинація в КНУ імені Тараса Шевченка

01.06.2021

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка триває вакцинація від COVID-19.

Вакцинація від COVID-19 дозволить захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичного життя. Усі вакцини  безпечні й ефективно формують імунітет. Щеплення  добровільні й безоплатні.

 

У КНУ імені Тараса Шевченка імунізація розпочалася з квітня-місяця, саме тоді перші дози вакцини Covishield (AstraZeneca) отримало 159 осіб, ревакцинація яких планово відбудеться через 12 тижнів тією вакциною від розробника AstraZeneca, яка буде наявною в Україні.

Заявку від Університету на щеплення від COVID-19 усіх охочих співробітників вже подано до відповідальних за вакцинацію органів міста Києва. Всього на вакцинацію записалося близько 3 тисяч осіб. Імунізація відбудеться найближчим часом. 

За два-три дні до імунізації буде проведено координаційну Zoom-зустріч ректора Університету Володимира Бугрова та головного лікаря Університетської клініки КНУ Віктора Черняка з керівниками структурних підрозділів. Зустріч буде анонсовано на офіційних інформаційних ресурсах КНУ.

Прохання до співробітників КНУ імені Тараса Шевченка попередньо підготуватися до вакцинації, роздрукувавши для себе інформовану згоду та оцінку стану здоров’я особи на проведення щеплення.

 

Нагадуємо: під час вакцинації дотримуйтеся стандартних рекомендацій, щоб убезпечити себе від захворювання під час візиту мобільної бригади з імунізації чи відвідування пункту щеплення. Тестуватися на антитіла чи антигени до COVID-19 перед чи після щеплення від COVID-19 не потрібно.

 

За інформацією Університетської клініки КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024