Новини

 

Засідання Приймальної комісії КНУ: підсумки 21 липня

21.07.2023

Продовження термінів реєстрації на фахові іспити до магістратури, зарахування іноземних громадян до КНУ, переведення та поновлення на навчання стали основними питаннями чергового засідання Приймальної комісії, яке відбулося 21 липня 2023 року у змішаному форматі.

 

Відкрив засідання голова Приймальної комісії, ректор Володимир Бугров. Він наголосив, що з 19 липня розпочався прийом заяв на бакалаврські програми. Це важливий етап вступної кампанії, тому необхідно докласти максимум зусиль для вчасного опрацювання заяв вступників.

Далі Відповідальна секретарка Приймальної комісії Ольга Кобан виступила із пропозицією продовжити реєстрацію заяв на проведення Університетом співбесід замість єдиного вступного іспиту, фахових іспитів і фахових іспитів замість єдиного фахового вступного випробування у випадках, передбачених Правилами прийому до 18:00 27 липня 2023 року.

Приймальна комісія одноголосно підтримала таке рішення, а також ухвалила призначити 28 липня 2023 року проведення фахових випробувань за всіма спеціальностями. Графіки іспитів будуть оприлюднені найближчим часом на сайті Приймальної комісії.

Про зарахування іноземних громадян, які склали вступні випробування на освітні програми бакалаврського та магістерського напрямів, перед Приймальною комісією клопотала керівниця підготовчого відділення для іноземних громадян Галина Усатенко.

Також за поданням керівників навчальних підрозділів були розглянуті кандидатури на поновлення та переведення на навчання до Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Наступне чергове засідання Приймальної комісії заплановане на 29 липня.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024